Jämsän Ravit · Yhteistyö

Yhteistyötä linssin läpi – Jannika Jokinen photography

Vuoden 2023 Jämsän Ravit ravataan perinteisellä paikallaan heinäkuun toisena viikonloppuna 8. & 9. päivä. Huippu-urheiluviikonlopun mahdollistavat yli sata talkoolaista, joista yksi on vuodesta 2019 Jämsän Ravien valokuvaajana toiminut valokuvausyrittäjä Jannika Jokinen. Virallinen yhteistyö alkoi vuonna 2022, joka mahdollistaa tasokkaan ravitapahtuman ikuistaminen lisäksi myös muita projekteja.

”On hienoa, että yhteistyö Jannikan kanssa jatkuu jälleen vuonna 2023. Näin pystymme välittämään Jämsän Ravien upeaa tunnelmaa laadukkaiden kuvien avulla niin yleisölle, kilpailijoille, talkoolaisille kuin yhteistyökumppaneille” – kommentoi yhteistyöstä Jämsän Ravi ry:n varapuheenjohtaja Maaret Heiskanen.

Valokuvauksesta Jannika innostui jo nuorena tallikavereiden toivoessa kuvia ratsastuksesta. Etenkin muistojen ikuistaminen ja aito ilo ovat Jannikalle tärkeitä arvoja valokuvauksessa. 

Ensimmäiset Jämsän Ravit Jannika ikuisti vuonna 2019 ilman minkäänlaista kokemusta ravien kuvaamisesta, mutta luotto seuran puolelta oli kova. 

”Tulin toimintaan mukaan aivan keltanokkana, mutta edelleen yllätyn siitä, kuinka avoimesti ja ystävällisesti minut otettiin seuratoimintaan mukaan”, muistelee Jannika.

Lopulta ravien kuvaaminen ei muusta hevoskuvauksesta eronnutkaan. Nopeita tilanteita tulee eteen ja niitä on saatava ikuistettua.

”Ravien kuvaaminen on alkanut luonnistumaan paremmin ja olen oppinut aikatauluttamaan päivänkulkua paremmin. Lähtöjen välissä on satunnaisia taukoja, mutta onneksi luotettava talkooväki pitää meistä seremoniakehän takana olevista henkilöistä huolta. Ensi vuodelta odotan yhtä hyvää positiivista menoa ja lämmintä päivää. Sade saisi kuvaajan puolesta pysyä poissa”, naurahtaa Jannika.

Jannika Jokinen photography tarjoaa valokuvauspalveluita Jämsässä ja sen lähialueilla. Yksittäisiä kuvauspäiviä Jokinen tekee myös pidempien matkojen päähän. Yrityksen toiminta painottuu pääosin hevos- ja koiravalokuvaukseen, mutta tarjontaan kuuluvat myös potrettikuvaukset ilman eläimiä, kuten rippi- ja valmistujaiskuvat. Kesäisin toimintaan kuuluu myös kisakuvien myynti, niin este-, kuin kouluratsastuksen parissa.

Jannika Jokinen photography, hevos- ja koiravalokuvausta.

Facebook: Jannika Jokinen photography

Instagram: @jannikaphoto

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s