Alueen yrittäjät

Ravitalli Tero Mäenpää

Ravitalli Tero Mäenpää,

Tero Mäenpää, ravivalmentaja,

Varvikontie 21, 42100 Jämsä, p.0400762891

Esittely:

Tero Mäenpään hevosura alkoi pienenä poikana isän kanssa raveissa käymisellä. Myöhemmin Mäenpää pelasikin vähän, jonka jälkeen ravihevosten treenaaminen alkoi kiinnostamaan. Mäenpää kävi muutamilla talleilla ja alkoi kengittämään. Ensimmäisen oman tallin hän perusti Maaningalle ja kolme vuotta sitten Jämsään.

Yritys on toiminut reilusti yli 20 vuotta. Alussa hevosia ei ollut paljon treeniin, mutta Mäenpää kiersi kengittämässä ja aina tuli muutama treenihevonen lisää. Menestymisen myötä myös enemmän. Mäenpää joutui selän takia lopettamaan kengittämisen. Mäenpäällä on hevosia koko ajan treenissä, enimmillään 30 kappaletta. Ravitalli yrittää tehdä menestyviä ravihevosia. Talli tarjoaa valmennuspaikkoja, varsanopetusta, kilvanajoa ja konsultointia.


Jämsän hevospalvelu

Jämsän Hevospalvelu,

Hanna Nieminen, ravivalmentaja,

Raviradantie 15, 42100 Jämsä, 0407559600

Esittely:

Hanna Nieminen, ravivalmentaja ja Jämsän hevospalvelun omistaja, on toiminut hevosten kanssa koko ikänsä. Hän on työskennellyt monilla eri ravitalleilla ja pitänyt omaa tallia aikaisemminkin. Ammattivalmentajalisenssin hän on hankkinut kolme vuotta sitten. Jämsän raviradalla omassa tallissaan hän on valmentanut vuoden 2016 lopusta lähtien.

Jämsän hevospalvelu tarjoaa ravivalmennusta sekä joko täysihoito tai valmennuspaikkoja. Tallilla ei ole työntekijöitä Niemisen lisäksi. Karsinoita tallissa on yhtä paljon kuin tarhojakin, 19 kappaletta.


Kilpakorven Ravitalli Oy

Kilpakorven Ravitalli Oy

Veijo Rantanen, putkiasentaja, eläkkeellä

Syväkorventie 130, 41800 Korpilahti, 0449612816

Esittely:

Veijo Rantasella on ollut hevosia yli 20 vuotta. Kilpakorven Ravitallin hän osti noin 15 vuotta sitten. Yritys vuokraa karsinapaikkoja, joita on 18 kappaletta. Suurin osa hevosen omistajista hoitaa ja valmentaa itse, joten ulkopuolisia työntekijöitä ei ole. Tulevaisuuden haaveena Rantasella on uusi pienempi talli, johon tulisi myös vesikävelytyskone.


Heli Aaltosen yksityistalli

Alueella toimii myös Heli Aaltosen yksityistalli.

Yhteystiedot:

Heli Aaltonen

Raviradantie 35 p.0407331733

Advertisement