Alueen käyttäjät

Jämsän ravirata-alue Kilpakorpi sijaitsee noin 1,5 km Lahdentien (valtatie 24) ja Tampere-Jyväskylä-tien (valtatie 9) risteyksestä (ns. Shellin liikenneympyrästä) Tampereen suuntaan. Kartan ja tarkemmat ajo-ohjeet löydät Yhteystiedot -sivulta.

Heinäkuussa Kilpakorvessa ajetaan aina  Jämsän Ravin kaksipäiväiset totoravit. Ravien lisäksi Kilpakorvessa järjestetään keväisin Suomen Hippoksen tamma- ja varsanäyttely.

Hevosia varten on radalla kuusi katospaikkaa, 30 valjastustolppapaikkaa, pesupaikka (toimii 1€ kolikolla), kaksi hiittisuoraa sekä runsaasti ajoteitä. Rata-alueella on myös valaistu ratsastuskenttä. Ammattivalmentajina radalla toimivat Tero Mäenpää ja Hanna Nieminen. Lisäksi rata-alueella on kaksi muuta tallia ja välittömässä läheisyydessä useita pieniä talleja.

Koko alueen käyttömaksu on 70€/hevonen/vuosi. Linkki maksukaavakkeeseen!

(eli jos käytät aluetta kerran viikossa hinta tulee yhdelle kerralle 1,35€)

Alue

Allaolevasta kartasta löydät Kilpakorven rata-alueen sijaintitietoja ja kartan numeroita napauttamalla saat kyseisen alueen käyttöohjeet!

Alueen käyttö ja maksut

Rata-alueella liikutaan omalla vastuulla. Nopeusrajoitus alueella on 30km/h. Ensisijaisesti liikenne tapahtuu raviradan tien kautta (katsomorakennuksen takaa kulkeva tie). Alueen kunnossapitoa hoidetaan talkoovoimin ja lanausvuorot ovat käytössä erillisen listan mukaan. Kunnostuskalustolla on aina etuajo-oikeus. Ajoneuvot parkkeerataan alueelle niin, että kulkuväylät pysyvät vapaina. Keväisin pidetään rata-alueen käyttäjille keskustelutilaisuus, jossa kerrotaan alueen tapahtumista, sekä käytännön järjestelyistä ja toivotaan avointa keskustelua ja parannusehdotuksia!

Jos on jotain kysyttävää, ongelmatilanteita tai kehittämisehdotuksia, ota rohkeasti yhteyttä johtokuntaan (jamsanraviry@gmail.com) tai Tero Mäenpäähän (0400 762891).

Alueen ympärivuotista kunnossapitoa rahoitetaan alueen käyttömaksulla ja ylläpito hoidetaan talkoovoimin! Rahaa tarvitaan muun muassa kaluston kunnostamiseen ja polttoaineisiin, jos kassassa ei ole rahaa näihin kuluihin ei mahtava talkooväki pysty paikkoja kunnossa pitämään!

Alueen käyttömaksu on 70€/hevonen/vuosi.

Kertamaksu 10/hevonen

Pesupaikka toimii 1€ kolikolla automaatista!

Toivomme, että maksut maksetaan 30.6 mennessä. Käytäthän viitenumeroa!

Ratamaksukaavakkeita on tulostettuna valjastuskatoksen ilmoitustaululla tai voit ladata se tästä.

Älä epäröi kysyä, jos on jotain kysyttävää!

jamsanraviry@gmail.com

Advertisement