Jämsän Ravi ry · Jämsän Ravit

Jämsä ei kumartele – yleisö top 10:ssä ja tunnelma katossa!

Ravikesä 2022 on ohi ja seuraavia kesäraveja ravataan taas jälleen ensi vuonna. Jämsän Ravit kilpaillaan tuttuun tapaan aina heinäkuussa 8. & 9.7.! 

Kesä 2022 oli vaikeiden vuosien jälkeen lähes normaali. Silti pelko, että ihmiset eivät löydä raveihin oli olemassa. Kesäravien osalta huoli osoittautui kuitenkin turhaksi. Jämsän molemmat ravipäivät olivat Hevosurheilun vertailussa kymmenen parhaan joukossa! Ennen Jämsän sunnuntain ravipäivää tulivat vain Härmän, Vieremän ja Kokemäen Juhannusravit. Se että on suoraan Iivo Niskasen ja Nordic Kingin takana ei ole todellakaan häpeä. Kokemäen perinteisistä Juhannusraveistakin jäätiin vain muutamilla sadoilla.

Upean yleisön lisäksi Jämsässä nähtiin myös upeita hevosia ja huippusuorituksia. Radalla nähtiin muun muassa kuningatarkilpailun kakkonen Lakan Leija ja suurmestari Välkyn Tuisku, jotka loimitettiin vuoden 2022 Jämsän Ämmäksi ja Äijäksi. Lämminveristen puolella Jämsän Äijän tittelin vei Sahara Sandstorm.

Myös Jämsän ensimmäinen suurkilpailu otettiin ilolla vastaan. A-ponien suurkilpailu Mini Äijän Ajo keräsi täyden osallistujakaartin ja kruunasi Elli-Noora Romppasen kesän. Aarteen Evakko ja Romppanen voittivat myös ensimmäistä kertaa kilpaillun Ponikypärät kilpailusarjan.

Vaikka viime vuodet ovat olleet haastavia, upeita yhteistyökumppaneita ei Jämsän Raveista vuonna 2022 puuttunut ja useita varauksia saatiin heti jo seuraavaa vuotta varten. 

Viimeiseksi valtavimman kiitoksen saa satapäinen maailman paras talkooväki, joka mahdollisti tapahtuman jälleen alusta loppuun!

Kiitos: 

Martti, Risto, Markku, Maaret, Olli, Jukka, Heidi, Jenni, Heli, Kia, Tanja, Kari, Erika, Aki, Leo, Keijo, Matti, Kyösti, Ilkka, Jarmo, Heikki, Tuomas, Juho, Juha, Juha, Joonas, Veijo, Reijo, Tommi, Matti, Paavo, Teemu, Jari, Niklas, Tuomo, Markku, Heli, Ani, Arto, Einari, Eemeli, Elina, Pirre, Tiina, Anna, Anna, Minna, Ari, Milla,  Jouko, Tanja, Jani, Janne, Tuomas, Jouni, Salla, Paula, Hanna, Henna, Raisa, Terhi, Roosa, Ritva, Elina, Riitta, Birgitta, Mervi, Jaana, Maaret, Hilkka, Marjut, Milla, Jenna, Satu, Raisa, Jenna, Eve, Leo, Taina, Tanja, Lenni, Elina, Virpi, Malla, Saana, Vuokko, Nella, Pirkko, Kata, Alina, Hertta, Henkka, Raita, Eve, Antti, Ari, Anne, Seija,  Jannika, Taija, Tiina, Juuso, Juha, Rosa, Kia, Aava, Tero, Noora, Jussi, Mika, Jarkko, Hanna, Virve, Neea, Kati, Team Turkki, Sven, Jokke, Jouko, Tuukka, Toini, Kari, Kasteluauto, Pia, Sari, Saku, Kari, Elisa, Jarkko, Pertti, Eikka, Eero, Petri, Annukka, Eerika, Ahti, Mika, Pekka, Pentti, Erkki, Pasi, Katri,  Matti & Arska. Kiitos myös tornin väelle ja Suoran tiimille sekä totomyyjille.

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s