Seura ja jäsenyys

Jämsän Ravi ry on Jämsässä toimiva raviurheiluun keskittynyt seura. Toiminnan keskus on Jämsän ravirata Kilpakorpi, jossa järjestetään Jämsän Ravin tunnetuin tapahtuma, perinteiset kaksipäiväiset totoravit heinäkuussa. Kilpakorpi tarjoaa luonnollisesti myös ympärivuotiset harjoitusmahdollisuudet lähialueen hevosille.jamsan_ravi_logo_03

Heinäkuisten ravien lisäksi Jämsän Ravin toimintaan kuuluvat muun muassa raviradalla kevätkesällä järjestettävät tamma- ja varsanäyttelyt, pikkujouluretki Lahden raveihin sekä erilaiset virkistyspäivät ja talkoot. Vuosittain Ravi palkitsee myös alueen menestyneimmät hevoset.

Jämsän Ravi ry:n puheenjohtajana toimii tällä hetkellä Saku Mikkola, varapuheenjohtajana Maaret Heiskanen, sihteerinä Anna Karhila ja rahastonhoitajana Heli Rantanen. Johtokuntaan kuuluu yhteensä 10 jäsentä, joista vuosittain on erovuorossa viisi. Johtokunnan jäsenten esittelyt löydät täältä. Vuosikokous pidetään maaliskuussa.

Jämsän Ravin jäseneksi voi liittyä ottamalla yhteyttä johtokuntaan (jamsanraviry@gmail.com). Jäsenmaksu on 20€. Jäsenmaksun voi maksaa myös osallistumalla talkootöihin. Jäsenyys on ainainen, eikä sitä tarvitse uusia vuosittain.

Koko Kilpakorven rata-alueen toiminta pyöriin talkoovoimin. Samoin myös Jämsän kaksipäiväiset ravit järjestetään yli 100 talkoolaisen voimalla. Talkoista ilmoitetaan nettisivuilla ajankohtaista-osiossa, sekä Jämsän Ravi ry:n Facebook ja Instagram sivuilla. Ottamalla osaa talkoisiin olet suureksi avuksi. Talkoisiin ei tarvitse ilmoittautua etukäteen, tulet vain paikalle ilmoitettuna ajankohtana. Talkoot aloitetaan raviradan katsomon kahviosta tehtävävien jaolla. Jokaiselle löytyy varmasti sopiva tehtävä, jopa perheen pienimmille. Ravien aikana talkootoiminta on erityisen tärkeää, sillä talkoolaisia tarvitaan lipunmyyntiin, liikenteenohjaajiksi, myyntikojuihin, sekä juokseviin tehtäviin. Ravien aikaiseen talkootoimintaan voi ilmoittautua mukaan raveja valmistelevissa talkoissa tai sähköpostilla (jamsanraviry@gmail.com). Jokainen osallistuva on meille tärkeä!

Tervetuloa mukaan toimintaan!

13770477_10153982437303323_8839420659700644327_n

Advertisement