Nuorisotoiminta

Jämsän Ravi ry on panostanut nuorisotoimintaan tarkoituksena tuoda lapsille ja nuorille hevosurheilua tutuksi ja helposti lähestyttäväksi. Toiveena olisi, että nuoret myös innostuisivat talkootoiminnasta, sillä Jämsän hienot perinteiset kaksipäiväiset ravit järjestetään pääosin talkoovoimin ja mukana tässä on yli 100 henkilöä. (Myös rata-alueen ympärivuotiset harjoittelumahdollisuudet hoidetaan talkootyönä.)

Jämsän raveissa on nuoriso huomioitu todella hyvin. On oma leikkialue, keppihevosesterata, poniratsatusta ja yhdessä 4H-yhdistyksen kanssa järjestetyt keppihevoslähdöt ja – näyttely.  16.3.2017 on perustettu nuorisotoimikunta, jonka tarkoituksena on kehittää ja ylläpitää lasten ja nuorten oheistoimintoja tapahtumissa.

Vuonna 2017 ajettiin Jämsän ensimmäiset poniravit 13.5.2017. Päivän teema oli Hevonen tutuksi ja ohjelmaa riitti koko päiväksi. (linkki tapahtuman facebook sivulle)

Nuorisotoiminnan tiimoilta on 4.4.2017 käynnistyi myös Jämsän ravinuorten ponikerho, joka kokoontui tiistaisin klo. 17-19. Tällä hetkellä ponikerho on tauolla. Nuorisotoiminnalla on omat facebook sivut (linkki).

Jämsän Ravi ry palkkasi myös vuonna 2017 alkaen ensimmäisen kerran nuoren kesätyöntekijän. 2018 kesätyöntekijöitä palkattiin jo kaksi!

 

Mainokset