Nuorisotoiminta

mainos4hkuvat

HUOM! Vallitsevan poikkeustilan vuoksi kerhoja leirejä pyritään siirtämään loppukesään. Etätekemistä ilmestyy Jämsän Ravi ry:n nuorisotoiminnan facebook-sivuille ja instagramiin viikoittain touko- ja kesäkuun ajan. Ilmoittautumisen pidämme kuitenkin avoinna!

Kerhojen ja leirien ikäraja 7-15-vuotiaat!

Ilmoittautuminen kerhoihin ja leireihin on avoinna! Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Ilmoittautua voi joko sähköpostilla (jamsanraviry@gmail.com) tai tekstiviestillä (050 9131907)! Laita viestiin: Lapsen nimi, ikä ja mihin kerhoon/leiriin ilmoitat lapsen. Vanhemman yhteystiedot ja onko lapsi nuorisotoiminnan jäsen! Vastauksena viestiin saat tiedon onko lapsi saanut paikan kerhoon/leirille tai millä varasijalla lapsi on, sekä lisätietoja käytännöistä ja maksutiedoista.


HUOM! Vallitsevan poikkeustilan vuoksi kerhoja ja leirejä pyritään siirtämään myöhemmälle ajan kohdalle kesällä!

Ponikerho, keskiviikkoisin 10 paikkaa, 30€, jäsenet 25€ (4 kertaa)

Keppihevoskerho, maanantaisin 15 paikkaa, 15€, jäsenet 10€ (4 kertaa)

Ponileiri, maanantai, klo: 12.00-16.00, 8 paikkaa, 25€, jäsenet 20€, sis. eväät.

Ravitallileiri, keskiviikkona, klo: 12.00-16.00, 10 paikkaa, 20€, jäsenille 15€ sis. eväät.

Keppihevosleiri, torstaina , klo: 16.30-19.00, 15 paikkaa, 20€, jäsenille 15€ sis. eväät. 


Keppihevostyömestaruus, sunnuntaina 16.6, ilmoittautuminen paikanpäällä, osallistuminen maksuton! (Suomenhevosten valtakunnallisten työhevosmestaruuskilpailujen yhteydessä, (linkki tapahtuman facebook-sivulle))

Keppihevoskilpailut, torstaina 9.7, klo: 17.00, ilmoittautuminen paikan päällä, osallistuminen maksuton!

Jämsän ravit 11.-12.7

Ponikuninkuusravikatsomo, sunnuntaina 26.7, kauden lopetus, maksuton! (aika ilmoitetaan myöhemmin)


Kaikki järjestetään Jämsän Raviradalla! Raviradantie 20, Jämsä.

Nuorisotoiminnan toimintakausi on toukokuun alusta heinäkuun loppuun. Nuorisotoimintaa vetää Taina Tuomainen. Ravinuorten jäseneksi (tästä linkistä liittymiseen liittyviä tietoja ja jäsen etuudet).

Jämsän Ravi ry:n nuorisotoiminnan yhteistyössä: 

Jämsän 4H-yhdistys

Ravitalli Tero.E Mäenpää

Koivukummun talli

Jämsän Ravi ry on panostanut nuorisotoimintaan tarkoituksena tuoda lapsille ja nuorille hevosurheilua tutuksi ja helposti lähestyttäväksi. Toiveena olisi, että nuoret myös innostuisivat talkootoiminnasta, sillä Jämsän hienot perinteiset kaksipäiväiset ravit järjestetään pääosin talkoovoimin ja mukana tässä on yli 100 henkilöä. (Myös rata-alueen ympärivuotiset harjoittelumahdollisuudet hoidetaan talkootyönä.)

Jämsän raveissa on nuoriso huomioitu todella hyvin. 16.3.2017 on perustettu nuorisotoimikunta, jonka tarkoituksena on kehittää ja ylläpitää lasten ja nuorten oheistoimintoja tapahtumissa.

Nuorisotoimikuntaan kuuluu Jämsän Ravi ry:n johtokunnan edustaja ja talliyrittäjä Tanja Hauru, nuorisotoiminnan tirehtööri Taina Tuomainen, ikinuori aktiviiharrastaja Jouko Palmroth, keinuhevosista tunnettu käsityötaiteilija Terhi Äikäs ja äiti sekä talkooaktiivi Virpi Kokkonen