Nuorisotoiminta

Jämsän Ravi ry nuorisotoiminta jatkuu pandemiatilanteen mukaan kesällä 2022. Lisätietoja myöhemmin.


Keppihevoskilpailut lisätietoja myöhemmin. 

Hevosseikkailu lisätietoja myöhemmin.

Hevossuunnistus lisätietoja myöhemmin.


Kaikki järjestetään Jämsän Raviradalla! Raviradantie 20, Jämsä.

Nuorisotoiminnan toimintakausi on toukokuun alusta heinäkuun loppuun. Nuorisotoimintaa vetää Taina Tuomainen. Ravinuorten jäseneksi (tästä linkistä liittymiseen liittyviä tietoja ja jäsen etuudet).

Jämsän Ravi ry:n nuorisotoiminnan yhteistyössä: 

Jämsän 4H-yhdistys

Ravitalli Tero.E Mäenpää

Koivukummun talli

Jämsän Ravi ry on panostanut nuorisotoimintaan tarkoituksena tuoda lapsille ja nuorille hevosurheilua tutuksi ja helposti lähestyttäväksi. Toiveena olisi, että nuoret myös innostuisivat talkootoiminnasta, sillä Jämsän hienot perinteiset kaksipäiväiset ravit järjestetään pääosin talkoovoimin ja mukana tässä on yli 100 henkilöä. (Myös rata-alueen ympärivuotiset harjoittelumahdollisuudet hoidetaan talkootyönä.)

Jämsän raveissa on nuoriso huomioitu todella hyvin. 16.3.2017 on perustettu nuorisotoimikunta, jonka tarkoituksena on kehittää ja ylläpitää lasten ja nuorten oheistoimintoja tapahtumissa.

Nuorisotoimikuntaan kuuluu Jämsän Ravi ry:n johtokunnan edustaja ja talliyrittäjä Tanja Hauru, nuorisotoiminnan tirehtööri Taina Tuomainen, ikinuori aktiviiharrastaja Jouko Palmroth, keinuhevosista tunnettu käsityötaiteilija Terhi Äikäs ja äiti sekä talkooaktiivi Virpi Kokkonen.

IMG_7394
Spike Comp ja Elmeri Pussi. Kuva: Jämsän Ravi ry / Jannika Jokinen.