Nuorisotoiminta

mainos4hkuvat

Jämsän Ravi ry on panostanut nuorisotoimintaan tarkoituksena tuoda lapsille ja nuorille hevosurheilua tutuksi ja helposti lähestyttäväksi. Toiveena olisi, että nuoret myös innostuisivat talkootoiminnasta, sillä Jämsän hienot perinteiset kaksipäiväiset ravit järjestetään pääosin talkoovoimin ja mukana tässä on yli 100 henkilöä. (Myös rata-alueen ympärivuotiset harjoittelumahdollisuudet hoidetaan talkootyönä.)

Jämsän raveissa on nuoriso huomioitu todella hyvin. 16.3.2017 on perustettu nuorisotoimikunta, jonka tarkoituksena on kehittää ja ylläpitää lasten ja nuorten oheistoimintoja tapahtumissa.

Nuorisotoimikuntaan kuuluu Jämsän Ravi ry:n johtokunnan edustaja ja talliyrittäjä Tanja Hauru, nuorisotoiminnan tirehtööri Taina Tuomainen, ikinuori aktiviiharrastaja Jouko Palmroth, keinuhevosista tunnettu käsityötaiteilija Terhi Äikäs ja äiti sekä talkooaktiivi Virpi Kokkonen. 

Nuorisotoiminta 2020 sisältää erilaisia tapahtumia, kursseja ja leirejä nuorille. Vuoden 2020 nuorisotoiminnan aikataulu julkaistaan alkuvuodesta! Nuorisotoiminnan toimintakausi on toukokuun alusta elokuun loppuun. Nuorisotoimintaa vetää Taina Tuomainen. Ravinuorten jäseneksi (tästä linkistä liittymiseen liittyviä tietoja ja jäsen etuudet).


 

Jämsän Ravi ry on palkannut myös vuodesta 2017 alkaen kesätyöntekijän.

Myös vuonna 2019 perustettiin ensimmäistä kertaa Jämsän Ravi ry:lle sometiimi, jossa nuoret pääsevät oppimaan ja toteuttamaan erilaisia ideoita sosiaalisen median markkinoinnissa.

Jämsän Ravi ry:n nuorisotoiminnan yhteistyössä: 

Jämsän 4H-yhdistys

Ravitalli Tero.E Mäenpää

Koivukummun talli