Nuorisotoiminta

mainos4hkuvat

Jämsän Ravi ry on panostanut nuorisotoimintaan tarkoituksena tuoda lapsille ja nuorille hevosurheilua tutuksi ja helposti lähestyttäväksi. Toiveena olisi, että nuoret myös innostuisivat talkootoiminnasta, sillä Jämsän hienot perinteiset kaksipäiväiset ravit järjestetään pääosin talkoovoimin ja mukana tässä on yli 100 henkilöä. (Myös rata-alueen ympärivuotiset harjoittelumahdollisuudet hoidetaan talkootyönä.)

Jämsän raveissa on nuoriso huomioitu todella hyvin. 16.3.2017 on perustettu nuorisotoimikunta, jonka tarkoituksena on kehittää ja ylläpitää lasten ja nuorten oheistoimintoja tapahtumissa.

Nuorisotoimikuntaan kuuluu Jämsän Ravi ry:n johtokunnan edustaja ja talliyrittäjä Tanja Hauru, nuorisotoiminnan tirehtööri Taina Tuomainen, ikinuori aktiviiharrastaja Jouko Palmroth, keinuhevosista tunnettu käsityötaiteilija Terhi Äikäs ja äiti sekä talkooaktiivi Virpi Kokkonen. 

Nuorisotoiminta 2019 sisältää erilaisia teemapäivä, joista osa edellyttää Hippoksen jäsenyyttä. Nuorisotoiminnan toimintakausi on toukokuun alusta elokuun alkuun. Nuorisotoimintaa vetää Taina Tuomainen. Osa teemapäivistä vaatii Hippoksen nuorisotoiminnan jäsenyyden (tästä linkistä liittymiseen liittyviä tietoja ja jäsen etuudet).

Myös osaan teemapäivistä on ennakkoilmoittautuminen, josta ilmoitetaan nuorisotoiminnan facebook sivuilla, sekä Jämsän Ravi ry:n nettisivuilla.


Teemapäivät 2019: (sivua päivitetään teemapäivien edetessä)


Päivä 6: Vierailu ravitallilla (vaatii ilmoittautumista, sekä Hippoksen jäsenyytä) päivä ilmoitetaan myöhemmin

  • Yhteistyössä Ravitalli Tero. E Mäenpään kanssa
  • Tutustumista ravitallin toimintaan
  • Miten hevonen valjastetaan ja miten sillä ajetaan?

Päivä 7: Vierailu ratsutallilla (ilmoitetaan myöhemmin), elokuun alussa

  • Yhteistyössä Koivukummun tallin kanssa
  • Tutustutaan ratsutallin toimintaan

Päivä 8: Kauden lopetus (kaikille kauden aikana teemapäivissä mukana oleille, vaatii ilmoittautumisen määrän arviointiin) päivä ilmoitetaan myöhemmin

  • Kivaa yhdessä tekemistä ja hevostelua kauden lopetuksen kunniaksi!

 

Jämsän Ravi ry on palkannut myös vuodesta 2017 alkaen kesätyöntekijän.

Myös vuonna 2019 perustettiin ensimmäistä kertaa Jämsän Ravi ry:lle sometiimi, jossa nuoret pääsevät oppimaan ja toteuttamaan erilaisia ideoita sosiaalisen median markkinoinnissa.

Jämsän Ravi ry:n nuorisotoiminnan yhteistyössä: 

Jämsän 4H-yhdistys

Ravitalli Tero.E Mäenpää

Koivukummun talli

 

 

Mainokset