Nuorisotoiminta

Jämsän Ravi ry:n nuorisotoiminta painottuu raviviikonloppuun, jolloin järjestetään lapsille ja nuorille ohjelmaa raveissa. Nuorisotoimintaan tarkoituksena tuoda lapsille ja nuorille hevosurheilua tutuksi ja helposti lähestyttäväksi. Toiveena olisi, että nuoret myös innostuisivat talkootoiminnasta, sillä Jämsän hienot perinteiset kaksipäiväiset ravit järjestetään pääosin talkoovoimin ja mukana tässä on yli 100 henkilöä. (Myös rata-alueen ympärivuotiset harjoittelumahdollisuudet hoidetaan talkootyönä.)

Jämsän Ravitapahtumassa lapsille ja nuorille on lauantaina aina luvassa super suosittu keppihevoslähtö. Sunnuntaina raviradalla nähdään 3 ponilähtöä, joista yksi on A-ponien suurkilpailu Mini Äijän Ajo. Tapahtumassa on lapsille myös oma leikkipaikka, keppihevosesterata, talutusratsastusta sekä jäätelö/lakuauto.

Lapset ovat myös tervetulleita talkoilemaan vanhempien kanssa, sillä tekemistä ravitapahtuman rakentamiseen on kaiken ikäisille. Nuorimmat talkoolaiset ovat aloittaneet talkoouransa jo muutaman viikon iässä.

Jämsän Ravi ry:n nuorisotoiminnan yheistyössä: 

Jämsän 4H-yhdistys

Ravitalli Tero.E Mäenpää

Jämsän Hevospalvelu

Koivukummun talli

IMG_7394
Spike Comp ja Elmeri Pussi. Kuva: Jämsän Ravi ry / Jannika Jokinen.
Advertisement