Jämsän Ravit

Lauantain vihjeet 2022

Jämsän ravien vihjeet lauantai 9.7.2022

Lähtö 1
Ranking 6-10-1-4-11-8-3-7-5-9-2
Nuorten kehittyvien hevosten lähdössä rankingin kärkikolmikko on esittänyt lupaavimpia otteita. 6. Inside Fire voitti Suonenjoella erittäin raskaissa olosuhteissa. Myös 1. Appolinan suoritus Mäntässä on tehty sateen keskellä, joten näiden kahden hevosen ajat ovat paljon suorituksia huonompia. 10. Ottens Nia on tehnyt jatkuvasti mukavia esityksiä. 8. Fast Flash on vauhdikas mutta kovin epävarma. Välistartissa Hankasalmella laukka yllätti kierroksen jälkeen.

Tallikommentteja:
1. Appolina: Antti Veteläinen on nähnyt tamman esityksiä ja pitänyt näkemästään. Hevonen kehittyy koko ajan ja teki Mäntässä erittäin raskaisiin olosuhteisiin nähden hyvän ajan.
6. Inside The Fire jätti koelähdössä Esa Holopaiselle hyvän vaikutelman. Harri Konttinen on kertonut tamman menevän treeneissä kivasti, joten kärkipään sijoitusta haetaan.

Lähtö 2
Ranking 4-7-9-8-6-3-1-2-11-12-5

Tässä lähdössä lämmityshavainnot ovat arvossaan. 4. Ai Nopea on lahjakkuus, mutta se suoritusvarmuus on kysymysmerkki. 7. Allikko edennee heti kärkijoukkoihin. 9. Lottuska omaa hyvät vauhdit. 8. Kartello kiri Hankasalmella upeasti viimeiset 700 metriä ja voitti laukkojen sävyttämässä pienessä lähdössä. Jos se vauhdin ajoissa päälle on se voittotaistossa.  6. Vinotar haastoi Kokemäellä voittajan. 3. Väiskin Passi pystyy myös pitkälti alle 40-kyyteihin.

Tallikommentteja:
4. Ai Nopea omaa Antti Tupamäen mukaan paljon hyviä ominaisuuksia. Oriilla on vauhtia ja jaksavuutta. Taulu ei kuitenkaan kerro, että se on myös herkkä hevonen häiriöille, Tupamäki varoittaakin pelaajia luottamasta varsaan liikaa.
8. Kartello. Pekka Vehviläinen antoi kommentit ennen voitokasta Hankasalmen starttia. Hän kertoi Kartellon menneen viimeksi laukan jälkeen 36-kyytejä. Laukkapeikko on isoliikkeisellä ja lapsellisella hevosella mukanaan, mutta ehjällä juoksulla on hyvät saumat kolmen joukkoon.

Lähtö 3
Ranking 8-2-4-6-3-7-5-1

8. Saxgirl on rautaisessa kunnossa. Pieni varoitus kuitenkin ajoittaisista ravivaikeuksista. Toinen kotipaikkakunnan hevonen 2 Capo The Monsoon on myös tikissä ja suoritusvarma hevonen. 4 Silenos Milborn juoksi 4. sisällä ja esitti sieltä tasaisen kirin neljänneksi. Totohevosia tässä lähdössä.

Tallikommentti:
2. Capo The Monsoon on kunnossa ja menee Jämsän kaarteet. Mukaan peleihin, Tero Mäenpää suosittelee 

Lähtö 4 
Ranking 5-4-6-7-1-3-2

5. Grande Dragon on juossut kovissa lähdöissä ja tehnyt hyvä suorituksia. 4. Spotlight Brodde on myös ollut jo jonkin aikaa hyvässä tikissä ja piti Suonenjoella 7.Triple Rayn varmasti takanaan. 6. Peachonthebeach oli toukokuussa Vermossa erinomainen.


Tallikommentteja:
1. Västerbo Cirkus on yllätysvalmis Tero Mäenpää varoittaa. Viimeksi tamma taipui kovaan matkavauhtiin. Sitä ennen se on ollut hyvän tuntuisena pussissa.
4. Spotlight Brodde on Esa Holopaisen mukaan nopea ja ravivarma. Totosijaa odotetaan, mutta voittokaan ei yllätä.

Lähtö 5
Ranking 3-1-7-2-6-9

3. Stocapes Unique oli Vermossa takaa kiriessään nousukuntoisen oloinen. 1. Strawberry Boy oli myös viimeksi paljon sijoitustaan parempi kiriessään takaa. 7. Real Poppy oli viimeksi keulasta edelliskilpailuja parempi.

Tallikommentti:
3. Stonecapes Unique osoitti jo kaksivuotiaana hyvää luokkaansa. Tamma sai hyvän treenitalven ja siihen on odotuksia, kunhan päästää starttirytmiin.  Viimeksi huono lähtöpaikka vei menestysmahdollisuudet, vaikka tamma kirikin hyvin. Se on auton takaa paljon varmempi kuin voltissa. Antti Veteläinen pitää sitä tähän hyvänä peli-ideana.

Lähtö 6
Ranking 7-1-5-6-2-3-4

7. Aamulento on lähdön selkeä voittajasuosikki. Se on juossut viime aikoina kahdessa Varsakunkkukarsinnassa ja Kokemäen kovassa sarjassa. Nyt rahasarjassa kärkisijat ovat todennäköisiä.

Tallikommentteja:
1. Niemen Iida on Tero Lahtisen mukaan enemmän seurailijatyyppiä. Tammalla on kyllä kykyjä ja se lähtee lujaa, joten juoksunkulku on todennäköisesti sille suosiollinen.
5. Huvin Aihe oli viimeksi 50 metriä ennen maalia vielä kiinni kakkossijassa, Pekka Vehviläinen kertoo. Hevonen on melko ravivarma ja tässä tavoitellaan totosijaa.
7. Aamulento viimeistelee tässä Mikkelissä viikon päästä ajettavaa 20 000 euron ykköspalkinnon Varsakunkku-finaalia varten. Antti Veteläinen uskoo tammaan paljon, sillä se on nopea lähtijä ja saanut rutiinia kovista lähdöistä.

Lähtö 7
Ranking 7-11-3-9-2-12-10-5-4-8-6-1

7. Rainbow Giant teki viimeksi huippuajan hyvällä esityksellä. 11. Hila´s Elton pystyy tekemään omaa juoksua ja kuluu takarivistäkin lapulle. Viime esitys uhkui nousukuntoa. 3. Etelän kovissa lähdöissä rutinoitunut What A Feeling saa nyt rattailleen Esa Holopaisen. 9. Next To Wurst on kohdannut urallaan todella kovia hevosia ja on kunnossa.

Tallikommentti:
5. AL’s Diva Tequila oli Kouvolassa ihan hyvä, vaikka viimeiset 100 metriä olivatkin liikaa. Tamma tarvitsee tarkan juoksun, jolla tavoitellaan rahasijaa.

Lähtö 8
Ranking 1-8-7-5-2-3-6-4
1. Kömin Niko on lähdön selvä suosikki. 8. Vuoren Isommus on lähdön vauhdikkaimpia hevosia.


Tallikommentteja:
1. Kömin Niko on mennyt hyvin, kiittää Antti Tupamäki hevostaan. Sen pitäisi pärjätä tässäkin lähdössä.
6. Vouhotti ei ole mikään ohittelija, tuumaa Tero Lahtinen. Tamma nousee tuskin kaksarisijoille, vaikka kunto onkin asiallinen.

Lähtö 9 
Ranking 9-8-2-4-6-5-3-1

9. Fight Back on pitkältä pakiltakin suursuosikki.

Toto4 systeemi

Lähtö 4: 4, 5, 6 (7, 1)
Lähtö 5: 1, 3 (7, 2)
Lähtö 6: 7 (1, 5)
Lähtö 7: 2, 3, 7, 9, 10, 11, 12 (5, 4)

Troikka lähtö 7
7, 11
3, 7, 11
kaikki

Troikka lähtö 9
9
4, 8
Kaikki

Vihjeet laati Antti Karhila.

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s