Jämsän Ravit · Talkoolaisten tarinoita

Johtokunnan tarinoita: Miksi juuri sinun pitää tulla Jämsän Raveihin?

Suomen parhaat kaksipäiväiset kesäravit ravataan Jämsän Kilpakorvessa 9. & 10.7.2022!

Miksi juuri sinun tulisi osallistua tapahtumaamme? Näin vastaa Jämsän Ravi ry:n johtokunta. Johtokunnan jäsenten esittelyt löydät täältä.

Puheenjohtaja Saku Mikkola: ”Jämsän Raveihin kannattaa tulla mahtavan tunnelman takia. Ilmapiiri on aina hyvä, hyvät hevoset ja onnistuneet järjestelyt.”

Varapuheenjohtaja: Maaret Heiskanen: ”Jämsässä on Suomen parhaat kesäravit, hieno tunnelma ja hyvät hevoset. Hyvin ansaittu paikka Suomen ravikesässä.”

Rahastonhoitaja Heli Rantanen: ”Jämsän Ravit on koko kesän kohokohta, siellä on mahtava tunnelma, mukava porukka ja hienoja hevosia.”

Sihteeri Anna Karhila: ”Jämsän Ravit on parasta, mitä voi tehdä housut jalassa (ilman ei kannata). Raveissa on uskomattoman hieno tunnelma myös talkooporukan kesken. Yhdessä, se on voimasana.”

Tuomo Hakala: ”Jämsän Raveihin kannattaa tulla ehdottomasti tunnelman takia. Kaikki ovat myös tervetulleita talkootoimintaan.”

Tanja Hauru: ”Jämsän Raveissa on tarjolla erittäin paljon maukasta purtavaa, jonka pääsee nauttimaan mahtavassa kesäravitunnelmassa.”

Niklas Reponen: ”Jämsän Ravit ovat koko ravikesän kohokohta.”

Tero Mäenpää: ”Jämsän Raveissa on ainutlaatuinen tunnelma, myöskin 2 päiväiset ravit ovat nykyään ainutlaatuinen kokemus.”

Ari Ampuja: ”Jämsän Ravit ovat maailman parhaat kesäravit. Raveissa on hieno tunnelma ja sieltä jää ihmisille vuosiksi upeita muistoja.”

Markku Jokinen: ”Jämsän Ravit ovat todella kivat kesäravit ja kuuluvat harvinaisten kaksipäiväisten kesäravien joukkoon.”

Toivottavasti näemme teidät kaikki Jämsän kaksipäiväisissä 9. & 10.7.2022. Tervetuloa!

Kuva: Jämsän Ravi ry / Jannika Jokinen.
Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s