Jämsän Ravi ry · Jämsän Ravit · Yleinen

Tervetuloa Kilpakorpeen

Jämsän Ravi ry ja Kilpakorven rata-alue

Jämsän Ravi ry järjestää aina heinäkuussa hienon kaksipäiväisen toto-ravitapahtuman mahtavalla talkooporukalla. Seura huolehtii yhdessä talkooväen kanssa ravirata-alueen kunnossapidosta ja mahdollistaa hevosten ympärivuotisen harjoittelun alueella.

Alue

Allaolevasta kartasta löydät Kilpakorven rata-alueen sijaintitietoja ja kartan numeroita napauttamalla saat kyseisen alueen käyttöohjeet!

Alueen käyttö ja maksuasiat

Rata-alueella liikutaan omalla vastuulla. Nopeusrajoitus alueella on 30km/h. Ensisijaisesti liikenne tapahtuu raviradan tien kautta (katsomorakennuksen takaa kulkeva tie). Alueen kunnossapitoa hoidetaan talkoovoimin ja lanausvuorot ovat käytössä erillisen listan mukaan. Kunnostuskalustolla on aina etuajo-oikeus. Ajoneuvot parkkeerataan alueelle niin, että kulkuväylät pysyvät vapaina. Keväisin pidetään rata-alueen käyttäjille keskustelutilaisuus, jossa kerrotaan alueen tapahtumista, sekä käytännön järjestelyistä ja toivotaan avointa keskustelua ja parannusehdotuksia!

Jos on jotain kysyttävää, ongelmatilanteita tai kehittämisehdotuksia, ota rohkeasti yhteyttä johtokuntaan (jamsanraviry@gmail.com) tai Tero Mäenpäähän (0400 762891).

Rata-alueen käyttömaksu on 70€/hevonen/vuosi.

Lanaustiimin jäsenille 40€/hevonen/vuosi

Kertamaksu 10/hevonen

Toivomme, että maksut maksetaan 30.6 mennessä. Kirjoita viestikenttään Rata-alueen käyttömaksu (vuosiluku), sekä (maksajan nimi). Käytäthän viitenumeroa!

Ratamaksukaavakkeita on tulostettuna valjastuskatoksen ilmoitustaululla tai voit ladata sen tästä linkistä.

Älä epäröi kysyä, jos on jotain kysyttävää!

jamsanraviry@gmail.com

Advertisement