KIITOS JÄMSÄN RAVIT 2018

DSC_1623

ISO KIITOS ! Voidaan kaikki yhtyä erään eilisen raveissa viihtyvän henkilön sanoihin: JÄMSÄ ON KESÄRAVIEN KUNINGASRATA! Tämä uskomaton talkooporukka venyy ja jaksaa toimia hienosti yhtenäisenä tiiminä, jossa jokaisen panos on kultaakin arvokkaampi! Sitten meillä, Jämsän Ravi ry: llä on ollut suuri kunnia saada hienot yhteistyökumppanit, jotka mahdollistavat ravien järjestämisen ja sen tasokkuuden, jota meidän kesäraveissa on pystytty virittämään ihan huippuun! Ja tietysti vielä iso kiitos pääosan esittäjille eli kilpailijoille ja heidän taustajoukoille, että tulette Jämsään huippuhevosten kanssa ja mahdollistatte hienot lähdöt! Oli todella hieno viikonloppu kun sään haltijakin oli Jämsän yhteistyökumppani
#jämsänravit

Yleisömäärä 1237 + 2462
Totovaihto 86 484,80  + 182 744,20
Lämpötila +23°c ; 20°c
Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s